Projeleri vatandaşlarımızla yapacağız

Projeleri vatandaşlarımızla yapacağız

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, yapacakları projelerde vatandaşları dinleyeceklerini ve onların taleplerini değerlendireceklerini söyledi. Kentte halk otobüslerin olmadığını belirten Saygılı, göreve geldikleri zaman bu konuyu hall

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin ve belediye çalışanları, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ederek desteklerini açıkladılar. Kırıkkale halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Saygılı, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını ve projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını bildirdi. Kırıkkale’nin sorunlarını hep birlikte çözmeleri gerektiğini belirten Saygılı, vatandaşların istek, taleplerini dinleyerek projelerinin içine bunları da koyacaklarını söyledi.

 

HALK OTOBÜSÜ KONUSU

Kentin en büyük eksiklerinden birisi olan halk otobüs olmamasının eksik olduğunu belirten Saygılı, bunu göreve geldiklerinde, hem minibüsçü arkadaşlarla hem de vatandaşlarla istişare yaparak çözeceklerini ifade etti. Kırıkkaleli olmanın çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Saygılı, “Kırıkkaleli olmak bir gurur vesilesidir. Biz burada doğduk, büyüdük ve kentimizin ekmeğini yiyoruz. Mahallelerimizin de sokaklarımızın da sorunlarını biliyorum. Allah nasip ederde göreve gelirsek eğer, istikrar kaldığı yerden devam edecek. Vatandaşlarımızın bu konudan şüphesi olmasın” dedi.

 



Adem ile Havva
30.01.2014 19:49:40
Geçenlerde Belediye otobüsleri zarar ediyor gerek yok demiştin. Bugün başka konuşuyorsun sayın başkan. Mahalle ve Sokakların sorunlarını bildiğini iddia ediyorsun, sorunlarından vaz geçtik Mahallelerin yerlerini bilmen yeterli. Ayrıca vatandaşı şüpheye düşüren bordür ve andezit "İstikrar"ının kaldığı yerden devam etmesidir.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız