Projeler en kısa zamanda hayata geçecek

Projeler en kısa zamanda hayata geçecek

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale'nin gelişimi için İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte ortaklaşa çalışmalar yapacaklarını söyledi. Kentteki bazı sorunların giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Saygılı, en kısa zamanda pro

SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte Kırıkkale’yi geliştireceklerini ve vatandaşların verdiği emaneti iyi değerlendireceklerini belirten Saygılı, marka şehir haline geleceklerini söyledi. Saygılı konuşmasında “Kırıkkaleli vatandaşlarımızın, 30 Mart seçimleri ile birlikte sırtımıza yüklediği bu görevi inşallah en iyi şekilde yapacağız. Ateşten bir gömleğe talip olduğumuzun farkındayız, ancak Allah’ın izniyle bu yükün altından rahatlıkla kalkacağız. Vatandaşlarımızın güveni için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

 

KIRIKKALE’Yİ GELİŞTİRECEĞİZ

Kırıkkaleli, kendisine gösterdikleri güven için teşekkür eden Başkan Saygılı, “Seçimler artık geride kaldı. Bundan sonraki süreçte güzel Kırıkkalemizi hep birlikte yönetecek ve büyüteceğiz. Kırıkkale’nin yeni projeleriyle görev alanı çok genişledi ve sorumluluk alanı büyüdü ancak, biz bu zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilecek bilgi birikimine ve Güce sahibiz. Seçimlerin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu. Saygılı, ziyaretin ardından İl Genel Meclis Üyeleriyle toplu fotoğraf çektirdi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ