PROJE YÖNETİCİLERE ANLATILACAK

PROJE YÖNETİCİLERE ANLATILACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) halkla doğrudan iletişime geçmek için hayata geçirdiği ?Gönül Elçileri? projesini Kırıkkale teşkilat yöneticilerine anlatacak. Program Cumartesi günü Kültür Merkezinde yapılacak. Konuşmacı olarak Genel Başkan Yardımcısı P

Geçtiğimiz haftalarda Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinde yapılan ve İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, İl İkinci Başkanı avukat Yavuz Kuzucu, İl Muhasibi Adem Kapan, İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Özdağ ve İlçe Yönetim kurulu üyesi Yasin Burak Eryürek?in katıldığı  ?Gönül Elçileri? projesi Kırıkkale teşkilat yöneticilerine anlatacak. Hitabet, diksiyon, beden dili, ikna teknikleri gibi iletişime dayalı derslerin yer aldığı eğitim Cumartesi günü saat 14.00 ile 17.00 arasında il Kültür Müdürlüğü Toplantı Salonu?nda gerçekleştirilecek. 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERDEM
İl, İlçe, belde teşkilat yöneticileri, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri,  ülkü ocakları yönetim kurulu üyeleri, ülkücü işçiler derneği yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra sendika ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılacağı ?Gönül Elçileri? projesi eğitim toplantısına konuşmacı olarak ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Erdem?in katılacağı ifade edildi. MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ?Geçtiğimiz günlerde bizim içlerinde benimde yer aldığım 6 kişilik bir ekiple katıldığımız bu eğitimi Kırıkkale teşkilatlarında görev alan tüm arkadaşlarımızın da almasını istedik. Teşkilat olarak önümüzdeki seçimlerde halkımıza kendimizi daha iyi anlatacağız. Ayrıca AKP hükümetinin de ülkeyi adım adım nasıl ABD?nin ve batılı güçlerinin istediği konuma getirdiğini milletimize anlatacağız? dedi. 

  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ