Proje yazma eğitimleri sona erdi

Proje yazma eğitimleri sona erdi

Valiliğimiz koordinasyonunda Ahiler Kalkınma Ajansı ile işbirliği halinde planlanan Proje Yazma Eğitimi tamamlandı. 24-28 Ekim 2011 tarihleri arasında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitim 5 gün boyunca devam etti. Eğitimler sonunda sertifika

30 PERSONEL KATILDI

Kırıkkale?de ki tüm kurum ve kuruluşlarımızın insan kaynakları ve teknik kapasitesinin artırılmasına katkı sağlamak amacı ile Proje Yazma Eğitimi verildi. Bu amaçla Valilik koordinesinde kaymakamlıklar, il müdürlükleri, meslek kuruluşları ve ilgili diğer kesimlere yönelik proje hazırlama eğitimleri düzenlendi. Bu eğitim programına kaymakamlıklar, Kırıkkale Üniversitesi ve il müdürlüklerinden proje hazırlama konusunda bilgi ve deneyime sahip 30 personel katıldı. Eğitim programı kapsamında ilk 3 gün eğitim uzmanı Mehtap Tanrıverdi tarafından ulusal ve uluslararası fon kaynaklarından faydalanmaya yönelik proje yazma eğitimi verildi.

 

PROJE EĞİTİMİ ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Kalan 2 günlük sürede ise Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 2011 yılı için üç başlıkta turizm, tarım ve kırsal kalkınma, imalat sanayinde yenilikçilik açılan mali destek programı hakkında ajans uzmanlarınca bilgilendirme yapıldı. Ayrıca bu kapsamda katılımcıların, kurumları tarafından yazılması planlanan proje taslakları üzerinde de görüş alış verişinde bulunuldu. Eğitimin son günü ise katılımcılara Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan sertifikalar Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz?ın da katıldığı bir törenle verildi. 5 gün süre ile devam eden eğitim programı ilimizin mali destek hibelerinden yararlanması konusunda hem teknik hem de insan kaynakları kapasitesinin artırılması bakımından önemli katkılar sağlayacak.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ