PROJE ÜRETMEK BENİM İŞİM

PROJE ÜRETMEK BENİM İŞİM

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ömer Eldemir, yerel basın ile bir araya geldi. Eldemir, proje üretmek için çalışacağını ve mesleği gereği kendi işi olduğunu söyledi.

EMEKLİ ŞEHRİ KIRIKKALE

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ömer Eldemir yaptığı açıklama da, ?Her şeyin bir mimarı vardır. Sözünü ilke edinmiş birisi olarak Kırıkkale?nin sorunları için konusunda uzman kişilerle fikri alışverişinde bulunup bizim mimarlıkta taslak diye nitelendirdiğimiz ön çalışmalarımı tamamlamış bulunmaktayım. Kırıkkale?ye en üst noktadan baktığımızda şunları gördük işsizlik tavan yapmış, kentleşmede gerekli projelendirmeler yapılmamış, sürekli göç veren genç nüfusun azalması nedeniyle bir emekli şehrine dönüşmüş. Tarımsal üretimde anadan babadan kalma usul ile aynı ürünleri ve yöntemleri kullanan, belli bir ölçü ve çeşitlilikte üretim yapan sanayi tesisleri olan en önemli gelir kaynağı olan MKE ve Tüpraş kurumları tükenme noktasına gelen ve en önemlisi de kabuğuna çekilmiş tepkisiz bir halkı olan bir şehir görmekteyiz? dedi.

 

KIRIKKALE YENİDEN DOĞACAK

Kırıkkale?nin sorunları gün geçtikçe büyümekte ve kaderine terk edilmektedir. Ben bu sorunların çözümünü iki yöntemle sağlanacağını düşünüyorum. Birincisi elinizde bir sihirli çubuk alırsınız, sorunun üzerine değdiğinizde sorunu çözersiniz. İkinci yöntem ise zaman ve emek harcayarak, enerjinizi ve gücünüzü birleştirerek güçlü bir ekip çalışması yaparak sorunların üzerine korkmadan gitmektir. Birinci yolun olması mümkün olmadığına göre bizde ikinci yol bizim için uygun olanıdır. Kırıkkale de aklıselim insanlarımızın, esnaflarımızın, özel sektör kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin şehrimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki bürokratlarımız, belediyelerimiz ve tüm halkımızın fikir ve destekleriyle oluşturacağımız büyük bir kitle örgütlenmesiyle Kırıkkale?nin yeniden doğuş projesini başlatmak için gereken gayreti ve çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz? diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı