Proje fakiriyiz

Proje fakiriyiz

Vali Ali Kolat, Kırıkkale'den AHİKA`ya az sayıda projenin sunulduğunu belirterek, proje başvuru sürecinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Kolat, daha fazla proje ile başvurulması halinde daha iyi konuma gelineceğini bildirdi. Kolat bu konuda sı

KIRIKKALE EN AZ PAYI ALDI

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) başlangıç toplantısı ve proje uygulamaları eğitim toplantısı Vali Ali Kolat başkanlığında yapıldı. Vali Ali Kolat, Kırıkkale’nin pek fazla proje vermediğini belirterek, “AHİKA`da bu yıl Kırıkkale`nin daha iyi destek aldığına inanıyorum. Bu yıl 24,5 milyon lira civarında kalkınma ajansımızın bütçesi vardı. Küçük ölçekli altyapı için 7,5 milyon lira, sektörel rekabet edilebilirlik için de 17 milyon lira vardı ve bunların dağıtımı yapıldı.”

EN AZ BAŞVURU KIRIKKALE’DEN

“Aksaray 79 başvuru yapmış, Kırşehir 38, Nevşehir 80, Niğde 77, Kırıkkale`de 37 başvuru yapmış. Yani en az başvuruyu Kırıkkale yapıyor. Bu projelerden 11`i kabul edildi. 2`si küçük ölçekli altyapı projesi, 9`uda özel sektör projesi. Gerçi bizim projelerimizin nerdeyse 3 projeden 1 tanesi kabul görmüş. Demek ki biz daha fazla proje ile başvursak daha iyi konuma gelmiş olacağız. Bunun için de proje başvuru sürecini iyi değerlendirmemiz lazım” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı