Profesyonellere taş çıkartırlar

Profesyonellere taş çıkartırlar

Minik Kalpler Anaokulu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledikleri yılsonu gösterisindeki profesyonellere taş çıkartan performanslarıyla izleyenleri adeta büyülediler.

KAPANIŞ PROGRAMI
2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Programını konuklarıyla ve velileriyle gerçekleştiren Minik Kalpler Anaokulunun Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki programı oldukça renkli geçti.
ÇOCUKLARIN ÖZGÜVENİ ARTAR
Çeşitli okul müdürlerinin ve çok sayıda öğrenci yakınının katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdiresi Şengül doğan, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerinin çalışmalarının sergileneceği faaliyetleri konuklarıyla paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ?Çocukların toplum önünde kendilerini ifade etme, özgüven artırma Türk Kültürünü tanıma ve sergilemeye dair paylaşımlarının sergileneceği programımıza hoş geldiniz? dedi.
İSTİKLAL MARŞI?NIN ON KITASI
Açılış konuşmasının ardından İstiklâl Marşı?nın on kıtasını okuyan Minik Kalpler anaokulu öğrencilerinden Elif Duru Türkekul programa damgasını vurdu. Duygulu ve coşkulu bir tonla okuduğu İstiklâl Marşı?yla konukları duygulandıran Türkekul büyük alkış aldı.
HARİKA GÖSTERİLER
Ardından sahne alan sınıflar, hazırladıkları oyun, dans ve halkoyunları gösterilerini sergilediler. Gösteri aralarında katılım belgelerini alan ve kep atma töreni yapan öğrenciler hayatlarındaki ilk mezuniyetlerinin heyecan ve mutluluğunu yaşadılar.


1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım