Pozitif Turizmden Ramazan Umresi

Pozitif Turizmden Ramazan Umresi

GRUPLARA ÖZEL İNDİRİM...

Pozitif Turizmden Ramazan Umresi

Kırıkkale´de kurulduğu günden bu yana kısa bir süre geçmesine rağmen sorunsuz olarak yapmış olduğu umreler ile adından sıkça söz ettirmeye başlayan Pozitif turizm ramazan umresi yapmak için kolları sıvadı.

İSTEYEN GİDEBİLSİN

Kırıkkale Pozitif Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yücekan yapmış olduğu açıklamayla Kırıkkale´de Umreye gitmek isteyen her hemşerimizin bu kutsal görevi yerine getirmek için her türü kolaylığı sağlayacaklarını belirtti. Hasan Yücekan, ?Bizler Kırıkkale´ye hizmet etmeyi bir görev bildik. Doğup büyüdüğümüz bu şehre hizmet etmek ve hemşerilerimizden içi Kâbe Ravza aşkıyla dolu olanların bu arzularını gerçekleştirmek için her türlü fedakârlığı yapmaya söz verdik. Bu maçla rehberlik kadromuza konusunda deneyimli hoca ve rehberleri dâhil ederek en iyisini sunma gayreti içerisindeyiz. İsteyen istediği şartlar altında umre ziyareti yapsın diye bir düşümüz var ve onu gerçekleştireceğiz? dedi.

RAMAZAN UMRESİNİN FAZİLETİ

Yücekan, konuşmasının devamında, ?Ramazan ayının gelişi ile birlikte dünyanın her yerinden milyonlarca Müslüman Kâbe ve Mescid-i Nebevi´ye akın ediyor ve en kutsal zamanı, en kutsal mekânda geçiriyorlar. Peygamber Efendimiz (sav), ?Ramazan ayında yapılan umre, tam bir hac sayılır yahut da benimle birlikte yapılmış bir haccın yerini tutar.? buyurmuşlardır. Bu hadis-i şerif Ramazan ayını kutsal topraklarda geçirmenin ne kadar önemli olduğunu özetliyor.  Bizlerde bu bilinç ile Ramazan ayında kutsal topraklarda olmak için firma olarak bir kampanya başlattık. Bu anlamda Ramazan umresi düşünen her hemşerimiz zafer caddesi zümrüt pastanesi karşısında bulunan büromuza teşrif etmeleri halinde kendilerine kutsal topraklarda uygulanacak program ve detaylar hakkında bilgi verilecektir.?

GRUPLARA ÖZEL

?İstendiği takdirde yetkili rehberlerimiz grup, topluluk, sivil toplum kuruluşları ve benzeri taleplerde toplu olarak yerinde brifing verip hem şirketimizin tanıtımını hem programımız hakkında bilgi sunabilir. Bu konuda Kırıkkale 3331313 nolu telefon ile irtibat kurulabilir randevu alınabilir? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü