Potasız basketbol olur mu?

Potasız basketbol olur mu?

Kırıkkalegücü spor kulübü 40 köy 40 basketbol takımı projesine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ceritmüminli köyünde basketbol takımı oluşturan Kırıkkalegücüspor Kulübü 4üncü takımını Sulakyurt?un Güzelyurt beldesinde kurdu. Basketbol potası

COŞKU VE BASKETBOL HEYECANI
Güzelyurt beldesine giden Kırıkkalegücü spor kulübü yöneticileri, Kulüp Başkanı Güven Gündüz ve Genel Kaptan Salih Işıkoğlu ile Güzelyurt İlköğretim Okulu öğrencilerine Kırıkkale Lisesi tarafından temin edilen formalarla birlikte 5 adet top hediye etti. Belde de 4?üncü takımı oluşturan proje koordinatörü Güven Gündüz öğrencilerle yaptığı antrenmandan sonra kısa bir açıklamada bulundu. Gündüz, ?Çocukların yüzlerindeki coşku ve basketbol heyecanı bizleri daha da güçlü kılıyor. Bu projenin yaşaması ve daha çok öğrencimizin basketbol topu ve formalarıyla buluşması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz? diye konuştu.
 
İSTEK BÜYÜK
Güzelyurt İlköğretim Okulu?nun basketbol takımını kuran Kırıkkalegücü spor Kulübü yöneticileri potası olmayan okulda antrenmanlarını gerçekleştirirken, öğrencilerin oldukça istekli olmaları dikkat çekti. Başkan Güven Gündüz, öğrencilerin istekli olmalarının oldukça güzel olduğunu belirterek ?Potası olmayan bir yerde bu kadar istekli olmaları beni çok memnun etti. Bizlerde yöneticiler olarak en kısa sürede bu okulumuzun potasına kavuşması için elimizden geleni yapacağız? diyerek Güzelyurt İlköğretim Okulu?na yeni bir pota için çalışma müjdesi verdi. Kırıkkalegücü spor kulübü yöneticilerinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu belirten Güzelyurt İlköğretim Okulu Müdürü Kenan Keskin, bu tür projelerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Bu tür projelerin çocuklarımızın gelişimine katkısına da değinen Keskin ?Böyle projeler çocuklarımız için oldukça faydalı. Spor sevgisinin küçük yaşta aşılanması çocuklarımızın gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Böyle bir proje ile okulumuzu ziyaret eden Kırıkkalegücü spor kulübü yöneticilerimize teşekkür ediyorum? dedi.
 
 
 
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ