Potada kıyasıya yarış

Potada kıyasıya yarış

BASKETBOL ŞÖLENİ OLDUKÇA ÇEKİŞMELİ...

Potada kıyasıya yarış

6 takımın katılımı ile düzenlenen Büyük Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında Bahşılı Halk Eğitim Merkezi'nin performansı göz doldurdu. 

İKİ FAVORİ

2014-2015 Yerel ligler Statüsüne oynanan basketbol maçları hem izleyenlere hem de oyunculara keyifli dakikalar sunarken, sahada gösterilen mücadele ise alkış topladı. İlk üç maçlar sonucunda liderliği ele geçiren Bahşili Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü oynadığı basketbol ile bu ligin en iyisi olduğunu gösterirken, şampiyonluğun da en güçlü adayı olduğunu gösterdi.  İlk 3 maç sonunda ikinci durumda bulunan Olimpiyat Gençlik Spor Kulübü ise kupanın diğer favorisi olarak gösteriliyor.

YENİ BİR KULÜP KURDUK

Bahşili Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Başkanı Musa İbiş müsabakalar sonunda yaptığı açıklamada; Yeni bir kulüp kurduk, ana branş olarak basketbolu seçtik şu anda alt yapımızda 30 tane Bahşili da oturan çocuğumuza eğitim vermekteyiz. Onların ileride kulübümüze ve ilimize basketbol anlamında çok şeyler katacağınıza eminiz. Bu yıl ki hedefimiz Büyük Erkekler liginde tüm maçları kazanarak kupayla ilçemize dönmek ve gençlere basketbol oynama imkânı sunmak istiyoruz” dedi.

ŞİMDİYE KADAR OYNANAN MÜSABAKALAR

Bahşili Halk Eğitim Merkezi- Kırıkkalegücü:75-22, Gençlik ve İl Spor-Merkez İlköğretim 55-42, Kırıkkalegücü-Gençlik ve İl Spor: 43-52, Olimpiyat Spor Kulübü- Sulakyurt Halk Eğitim 65-22, Kırıkkalegücü- Sulakyurt Halk Eğitim: 31-36, Olimpiyat Spor Kulübü-Bahşili Halk Eğitim Merkezi: 52-76, Bahşili Halk Eğitim Merkezi- Gençlik ve İl Spor: 65-37,Olimpiyat Kulübü-Merkez İlköğretim: 46-53.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ