POMPACILARDAN LPG DOLUM AĞIZLARINA TEPKİ

POMPACILARDAN LPG DOLUM AĞIZLARINA TEPKİ

Kırıkkale`de LPG`li araçların dolum ağızlarının tampon bölgesi yerine araçların altına gizlenmesine akaryakıt istasyonlarında pompacı olarak görev yapan çalışanlar tepki gösterdi.

DUYARLI OLUN

Bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan Ali Gül isimli işçi, LPG`li araçların dolum ağızlarının tampon yerine aracın altına gizlendiğini bu yüzden mağdur olduklarını söyledi. Kırıkkale`de 10 yıldır akaryakıt istasyonlarında pompacı olarak çalıştığını belirten Gül, araç muayene istasyonlarının bu konuya duyarlı olmalarını istedi. LPG`li araçlarda dolum ağzının tampon bölgesinde olması gerektiğini söyleyen Gül, yetkililerden bu konuda denetleme yapılmasını istedi.

 

İŞ GÜCÜ KAYBI

Gizlenen dolum ağzı yüzünden iş gücü kaybı yaşadıklarını ifade eden Gül, "Günde en az 20 araçta dolum ağzının gizlendiğini fark ediyoruz. Gizlenen ya da bagaj altına alınan dolum ağzı yüzünden yere yatmamız gerekiyor. Özellikle kış mevsiminde sıkıntı yaşıyoruz. Yetkililerin bu konuda denetleme yaparak dolum ağızlarının standart yeri olan tamponlara yapılmasını sağlamalarını istiyoruz" dedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu