Polislerimizin daima yanındayız

Polislerimizin daima yanındayız

GENÇLERDEN POLİSLERE JEST

Polislerimizin daima yanındayız

Kırıkkale Gençlik Merkezi Liderleri, renkli bir organizasyona imza attılar. Liderler ve gençler, polisleri görev yerlerinde ziyaret ederek karanfil takdim ettiler.

GENÇLERDEN POLİSLERE JEST

Kırıkkale Gençlik Merkezi Lider ve gençlerle ilk olarak Geylani Hafız Erkek Kur´an kursunu ziyaret ettiler. Burada Gençlik Merkezi liderleri, Hafız öğrencilerle günün anlam ve önemi doğrultusunda Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin doğumu anında bir takım gerçekleşen mucizeler hakkında sohbet ettiler.

ACILARIMIZ HEPİMİZİN ORTAK ACISI

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Kırıkkale Gençlik Merkezi Liderleri, ?Etkinlik sonrası hafız gençlerimizle Beşiktaş´ta hain terör saldırısı sonucu şehadet şerbeti içen polislerimizi ve sivil vatandaşlarımızı dualarla yâd ettik. Günün akşamında ise gönüllü gençlerimizle her zaman Polisimin Yanındayım etkinliği kapsamında vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve huzurumuz için çalışan görevi başındaki polislerimizin Mevlit Kandillerini kutlayarak baş sağlığı diledik. Daha sonra Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğünde nöbet tutan polislerimize kandil simidi ikramında bulunarak acılarına ortak olup hasbihal ettik? dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ