Polisler halkla ele ele görev yapmaktadır

Polisler halkla ele ele görev yapmaktadır

Türk Polis Teşkilatı`nın Kuruluşunun 169.Yıldönümü Yahşihan'da Atatürk Anıtı önünde yapılan törenle kutlandı. Kaymakam Ferhat Özen, polislerin halkın yanında olduğunu söyledi.

MİNİKLER POLİS ELBİSESİ GİYDİ

İlçe Emniyet Müdürünün günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından daha sonra Protokol, ilçe Emniyet Müdürü Erdal Akkuş’un tebrikleri İlçe Emniyet Müdürlüğünde kabul etmesiyle devam etti. Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen yapmış oldukları çalışmalarda başarı sağlayan polis memurlarını “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Kutlamalarına çok sayıda çocukların üzerlerine giymiş oldukları polis kıyafetleriyle katılmaları, mutlulukları ve heyecanları dikkatlerden kaçmadı. Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen, çocuklar ile yakından ilgilendi. Çocukların isteği üzerine çok sayıda hatıra fotoğrafları çekilmesiyle düzenlenen program son buldu.

 

GÖREV VE SORUMLULUK BİLİNCİ

Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. yıldönümü kutlama mesajlarında; “10 Nisan 1845 yılından bu yana, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan, birlik ve düzenin korunması, sürekli kılınması için fedakârca hukukun üstünlüğü ilkesiyle adaletli ve tarafsız olarak hizmet veren Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 169. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Emniyet Teşkilatı, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini, demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği görev ve sorumluluklarını, en iyi ve en verimli şekilde yerine getirme gayreti içindedir”

 

GÜVEN ORTAMI VAR

“Suç ve suçlulara karşı sürdürülen çalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen; yasalara saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıldönümünde, Emniyet Teşkilatın da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Gününü bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine huzur ve sağlık dolu nice yıllar diliyorum.” dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ