Polisler de KPSS ile alınacak

Polisler de KPSS ile alınacak

Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılan ‘güvenlik paketi'ndeki Emniyet Teşkilatı'nı yeniden yapılandıracak düzenlemenin ayrıntıları ortaya çıktı. Emniyet Teşkilatı'nda yeniden yapılanma öngören düzenlemeye göre, polis memurları, KPSS ile üniversite mezunları ar

HER RÜTBE İÇİN AYRI SINAV YAPILACAK

Habertürk`ün haberine göre; alınacak her rütbe için yazılı ve sözlü sınav getirecek düzenlemeye göre, kıdeme dayalı otomatik terfi sisteminden, liyakate dayalı terfi sistemine geçilecek. İhtiyaçtan fazla olan 1. sınıf emniyet müdürleri, yaş haddine kadar özlük hakları saklı kalmak kaydıyla kadrosuzluk nedeniyle resen emekliye sevk edilecek.

BİR RÜTBEYE YÜKSELEMEYEN EMEKLİ OLACAK

Adli ve idari cezalar nedeniyle bulunduğu rütbede 5 yılını tamamlamasına rağmen bir üst rütbeye terfi edemeyen 4., 3. ve 2. sınıf emniyet müdürleri resen emekli edilecek. Düzenlemeyle öngörülen diğer konular şöyle: Yatılı Polis Koleji kapatılacak. Meslekten veya memuriyetten çıkarma cezasını gerektiren bir suç işlediği tespit edilen, ancak zamanaşımı nedeniyle fiilen ceza uygulanamayanlara zorunlu emeklilik yolu açılacak.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti