Polisimizin yanındayız

Polisimizin yanındayız

GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR

Polisimizin yanındayız

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´ya taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Çetin´e Maarif Müfettişleri Başkanı Sıtkı Karakaya, Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Beşir Atalay İHL Müdürü İdris Akgül ve öğrenciler eşlik etti.

POLİSİMİZ CANININ VERMEKTEN ÇEKİNMİYOR

Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin yıllardır Emniyet Güçlerimiz bu vatanı korumak için vatanın istiklali, istikbali için, kanını, canını vermekten çekinmediğini belirterek ?Polisimizle gurur duyuyoruz. Onlardan Allah razı olsun dedi. Çetin ?Milli eğitim camiası olarak polisimizin yanında olduğumuzu her daim polisimizle olduğumuzu ifade etmek İçin sizleri ziyaret etmek istedik. Ayrıca sizin, tüm polislerimizin ve tüm İslam âleminin Mevlit Kandilini de kutluyorum.? şeklinde konuştu.

GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ise, ?Verdikleri moral ve destekten dolayı eğitim camiamızdan Allah razı olsun gün birlik beraberlik dayanışma günüdür, hepinize teşekkür ediyorum.? dedi.

ÖĞRENCİLER KUR´AN-I KERİM OKUDU DUA ETTİ

Ziyarette, İstanbul´da ki terör saldırında şehit olan polislerimiz ve sivil vatandaşlarımız için İmam hatip lisesi öğrencileri Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ