Polis vatandaş işbirliği

Polis vatandaş işbirliği

Emniyet Müdürlüğüne Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri toplum bilincini sağlamak ve suç oranını azaltmak için yürüttükleri bilgilendirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler ev, ev gezerek bilgilendirme broşürleri dağıttılar. Vatanda

Toplum destekli Büro Amirliği Polisleri sosyal hayatın her alanında vatandaşlarla birlikte

EMEKLİLER ATM KULLANMAYI ÖĞRENİYOR
Birçok faaliyete imza atarak adından sıkça söz ettiren Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri toplumun içinde yer alması yönünden olumlu etkinliklere imza atıyor. Genç, yaşlı toplumun her kesimi ile iletişim kuran ekipler özellikle emeklilerin sorunlarını ile de yakından ilgileniyorlar. Ekiplerin en çok beğeni kazanan programı ise ?Emekliler ATM kullanmayı öğreniyor? programı oldu. Bunun yanı sıra da öğrencilerle yakın diyaloglar kuran ekipler okullara ziyaretlerde bulunarak Toplum Destekli Polisliği ve emniyet güçlerinin çalışma sistemini miniklerle paylaştı.

GEREKEN KONULARDA BİLGİ VERİYORLAR
Toplum Destekli Büro Amirliğinin yürüttüğü bilgilendirme çalışmalarında toplum bilincinin sağlanması amaçlanırken ekipler ev ev dolaşarak vatandaşlara dikkat etmeleri gereken konularda bilgi veriyor. Suç oranlarının artması veya azalmasının, sadece ceza adaleti sistemine veya polis teşkilâtının faaliyetlerine bağlı olarak açıklanmadığını belirten ekipler suç ve suçluluk bunlardan daha fazla oranda iskân, öğretim ve plânlama yetkilileri, ile iş ve eğlence sunanlar gibi sosyal ve fizikî çevremizi şekillendirmekle sorumlu olan kurumların faaliyetlerine de bağlı olduğunu ifade ettiler.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ