Polis vatandaş el ele

Polis vatandaş el ele

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Hırsızlık, Dolandırıcılık, trafik,155 polis imdat, güvenli yaşam için birlikte çalışalım projesi kapsamında Mehmet Varlıoğlu İlköğretim Okulunda vatandaşlara yönelik seminer verildi.

VATANDAŞIN EMNİYET SIKINTILARINI DİNLEDİLER

Kırıkkale Mehmet Varlıoğlu İlköğretim okulunda verilen seminere İl Emniyet Müdür Yardımcısı; Ali Karapınar, Toplum Destekli Polisleri Şube Müdürü Adnan Kavak, Çoçuk Şube Müdürü; Tuncay Kızıltuğ ve Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Güler soru cevap tarzında vatandaşların hem emniyet sıkıntılarını dinlediler hem de bazı konularda bilinçli olunması yönünde sunum yaptılar.

BİLİNÇLİ OLALIM

Toplum Destekli Polisleri Şube Müdürü Adnan Kavak konuşmasında; ?Can ve mal güvenliğiniz için ev ve bina kapılarını açık bırakmayınız. Kapınız çalındığında kapınıza mutlaka kapı dürbününden bakınız. Evinize yeni taşındıysanız kapı kilitlerini değiştiriniz. Alt katlarda oturuyorsanız evinize parmaklık yaptırınız ama üst katlara tırmanamayacak bir şekilde yaptırınız. Apartman giriş kapısına mümkünse diafon sistemi taktırınız ve tanımadığınız kişilere açmayınız. Anahtarların üzerine isim yada adresinizi yazmayınız. yatmadan önce kapı ve pencerelerin kapalı olup olmadığını kontrol ediniz? dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü