Polis teşkilatının 168`inci kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168`inci kuruluş yılı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 168`inci kuruluş yılını Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutladı.

  Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan tören saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Törenin açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Türk polis teşkilatının kurulduğu günden itibaren kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla hizmet standartlarını hep üst düzeyde tutarak toplumun huzurunu, vatandaşların can ve mal güvenliği sağlamak için üstün bir gayret, fedakarlık ve özveriyle çalışmakta olduğunu kaydetti. Polis teşkilatının kurulduğu günden bu yana köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla gece gündüz demeden çalıştığını söyleyen Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise, ?Bu onurlu görevi ifa eden tüm emniyet mensuplarının 168`inci kuruluş yılını kutlarım? dedi.

  Konuşmalarına ardından İl Emniyet Müdürlüğü polis gücü kick boks takımının ve narkotik polis köpeği Leydi`nin sunduğu gösteri izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Gösterilerin ardından kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Tören hediye takdimleri ve tören geçişinin ardından sona erdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ