Polis olmasaydı ölecekti

Polis olmasaydı ölecekti

Bahşılı ilçesine geçiş sağlayan Bahşılı Köprüsünden Kızılırmak nehrine atlamak isteyen genci polisin iknası kurtardı. Genç ölümden kıl payı kurtuldu.

POLİS, ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesinde Kızılırmak nehri üzerindeki köprünün altındaki direklerin yanına ulaşan D.Ö. (16), kendini nehrin akan suyuna bırakmak istediğini belirtti. Gece karanlığında nehrin içindeki köprü direklerinin anında D.Ö`yü gören vatandaşlar polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri intikal ettirildi. Polis, belirtilen yerde kendini akıntılı suya atmaya hazırlanan 16 yaşındaki D.Ö`yü buldu. Polisle genç arasında dakikalarca süren ikna teknikleri işe yaradı. Suyun kenarına çağrılan genç ekipler tarafından tutularak sakinleştirilmeye çalışıldı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE DAVET ETTİ
Polisin kurallı ve güven verici ikna konuşmaları daha hayatının baharında olan bir genci Kızılırmak nehrinin akıntılı sularına kapılmaktan kurtardı. Bir emniyet görevlisinin kendini suya atmak isteyen genci İl Emniyet Müdürlüğü`ne davet ederek kendisiyle tanışmak istemesi ve yakından ilgilenmesi ise dikkat çekti. Olay yerinde olası bir atlamaya karşı AFAD ekipleri, Kırıkkale Belediyesi kurtarma ekipleri ile 112 Acil Servis ekipleri hazır bulundurularak güvenlik tedbirleri alındı. Sudan çıkarılan D.Ö., önce Yüksek İhtisas Hastanesine daha sonra ise Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şubesine götürüldü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama