Polis muhtar el ele

Polis muhtar el ele

Yahşihan'ın mahalle muhtarları ile Toplum Destekli Polis yetkilileri bir araya gelerek sorunların çözümü için işbirliği konusunu görüştüler.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş başkanlığında düzenlenen toplantıya Doğanlık Mahallesi Muhtarı Mustafa Koçdağ, Emirler Mahallesi Muhtarı Müslim Cavdar,  Erenler Mahallesi Muhtarı Haydar Aktuğ, Kadıoğlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Koçdağ, Yeşil vadi Mahalle Muhtarı Erdoğan Duman ve Toplum Destekli Polis yetkilileri katıldılar.  Toplantıda Yahşihan sorumluluk bölgesinde yapılan uygulamalar konusunda muhtarlara bilgi sunulurken, muhtarlarında halktan gelen istekler doğrultusunda talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

SORUMLULUK BÖLGELERİNDEKİ ÇALIŞMALAR

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde meydana gelmesi muhtemel asayiş olaylarının önlenmesi ve caydırıcılığın sağlanması konusunda işbirliği kararı alındı. Motorize ekiplerin sürekli ring halinde bulunduğu, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı sürekli görev başında olduğu, ancak suçların önlenmesi ve suçluların yakalanmasında vatandaşın yardımının bu etkiyi daha da arttıracağı konusunda görüş birliğine varılan toplantıda mahalle ve sokak temsilcilerinden görüş ve halkın şikâyetlerinin alınmasının faydaları dile getirildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Toplantıya katılan Muhtarlar daha sonra toplu halde Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen’e makamında Yahşihan’da devam eden Toplum Destekli Polislik faaliyetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Düzenlenen teşekkür ziyaretinde Muhtarlar adına söz alan Erenler Mahallesi Muhtarı Haydar Aktuğ; Yahşihan’da faaliyet gösteren Toplum Destekli Polisler Ailemizden, Mahallemizden biri gibi her zaman yanımızda oldular ve çalışmalarından dolayı çok memnunuz diyerek tüm mahalle Muhtarları adına Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen’e teşekkürlerini iletti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ