Polis Gücü yine ses getirdi

Polis Gücü yine ses getirdi

POLİS GÜCÜ SPOR KULÜBÜ GENÇLER BİRLİĞİ KICK BOKS MADALYALARLA DÖNDÜ

POLİS GÜCÜ SPOR KULÜBÜ GENÇLER BİRLİĞİ KICK BOKS MADALYALARLA DÖNDÜ

Polis Gücü yine ses getirdi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Polis Gücü Spor Kulübü Gençler Birliği Kick Boks sporcuları, Antalya'daki müsabakalarda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalyanın sahibi oldular.

Kırıkkale Polis Gücü Kick Boks Takımı, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 11-19 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen turnuvadan madalyalarla döndü. Milli Takım kriterleri oluşturan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına Kırıkkale Polis Gücü Kick Boks takımı 11 sporcuyla katıldı.

Büyük Erkekler Point Fighting kategorisinde 89 kiloda Mustafa Ayten ve Büyük Bayan Point Fighting'de Sultan Dirican 60 kiloda rakiplerini eleyip Türkiye şampiyonu olup altın madalya kazandılar. Büyük Erkekler Point Fighting 74 kiloda yarışan Burak Ayten ile Büyük Bayanlar Point Fighting kategorisinde 70 kiloda Mevlüdiye Aktaş Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandılar.

70 kiloda İnci Dirican, 55 kiloda Rabia Güneş, 70 kiloda İclal Büyükurvay ve 69 kiloda da Umut Teköz Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya aldılar. Müsabakalar sonucunda Kırıkkale Polis Gücü Kick Boks Takımı sporcuları rakiplerini eleyerek 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya almaya hak kazandılar.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ