Polis eşlerinden hayır kermesi

Polis eşlerinden hayır kermesi

Polis Eşleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenledi. Kırıkkale esnafının ve polis eşlerinin emekleri ile hazırlanan kermesin açılışında konuşan Emniyet Müdürü Kadri Kartal?ın eşi Ebru Kartal ?Sosyal faaliyetlerimize d

GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Kermesin açılış konuşmasını Emniyet Müdürü Kadri Kartal?ın eşi Ebru Kartalyaptı. Kartal Genel Merkezi Ankara`da bulunan Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği Kırıkkale şubesi olarak kuruluşundan bu güne kadar birçok etkinlik yaptıklarını belirti. Kartal ?Vali Ali Kolat?ın eşi İlksen Kolat?ın da büyük katkı ve destekleriyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinliklerden elde ettiğimiz gelirler, emniyet teşkilatı mensupları, emeklileri ile şehit ve gazilerimizin üniversitede okuyan 20 çocuğuna her ay 100 lira olmak üzere 10 ay süre ile burs verilmektedir? dedi. 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM
Kartal konuşmasının devamında ?Bu amaç ve düşünceyle ile yapmış olduğumuz bu kermesi başarıya ulaşabilmesi için katılımcılara destek vermesi orantılıdır. Bu amaç ve düşünceyle yapmış olduğumuz kermesin başarıya ulaşması sizin sayenizde olacaktır. Kermesimize katkıda bulunan değerli Kırıkkale esnafına, el emeği ve Göz nurunu esirgemeyen teşkilat mensubu eşlerine ve değerli tün katılımcılara şahsınızda teşekkür eder saygılar sunarım? dedi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü