POLİS ARACININ IŞIĞI BİLE GÜVENLİĞİN SEMBOLÜDÜR

POLİS ARACININ IŞIĞI BİLE GÜVENLİĞİN SEMBOLÜDÜR

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destek Polisleri, mahalle huzur toplantılarına devam ediyor. Dün Bağlarbaşı, Kaletepe ve Kırıkköyü Mahallesi sakinlerine Mehmet Varlıoğlu İlk Öğretim Okulunda huzur toplantısı yapıldı ve mahallede bulunan asayiş sorunla

GÜVENLİK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Toplum Destek Polislerin mahalleleri gezerek vatandaşlarla ve muhtarlarla görüştükten sonra mahallenin sorunlarını not alıp amirlerine bildirdiğini söyleyen Toplum Destek Polisi Ecer, ?Alınan notların gerekli şekilde çözümünü yapmak amirlerimiz gerekli yerlerle görüşüyor. Bunun neticesinde ise sizlerin güvenliği için toplantılar yapıyoruz, afişler asıyoruz ve dağıtıyoruz. Mahallenizde ki sorunları gidermek için elimizden geleni yapıyoruz? dedi. Ecer?in konuşmasından sonra, vatandaşlar istek ve şikayetlerini Emniyet Amirlerine ilettiler.
 
VATANDAŞLAR ŞİKAYETLERİNİ ANLATTILAR
Mehmet Varlıoğlu İlk Öğretim Okulu spor salonunda yapılan toplantıya Çocuk Şube Müdürü Ertan Başeren, Asayiş Büro Amiri Tuncay Kızıltuğ, İstiklal Polis Merkezi Amiri Vural Şen, Toplum Destek Büro Amiri Adnan Kavak, Trafik Tescil Amiri Önder Tellioğlu ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Kısa film gösterimi ile başlayan toplantıda ilk olarak Toplum Destek Polisi Yahya Ecer, polislerin neler yaptığını anlattı. Ecer?in konuşmasından sonra mahalle sakinleri isteklerini ve şikâyetlerini anlattılar.
 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama