Polis Amcayla Haydi Maça!

Polis Amcayla Haydi Maça!

Kırıkkale Çocuk Şube Müdürlüğü?nün uyguladığı, ?Polis Amcayla Haydi Maça? Projesi kapsamında sosyal çevre faktörleri neticesinde ilgi alanlarını geliştiremeyen ve okullarında başarılı olan öğrenciler geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçını izled

SPORTİF FAALİYET
Kırıkkale esnaflarından Reis Düğün Salonu Ahmet Pehlivanlı, Denge Mühendislik Bürosu Engin Pehlivanlı, Haber71 sahibi Cihat Mencet ve Buse Çiçekçilik Mustafa Demirel tarafından desteklenen proje tüm hızıyla sürüyor. Sportif faaliyetleri içeren ve 1 günlük süreyi kapsayan proje, Kırıkkale Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Sosyal çevre faktörleri neticesinde ilgi alanlarını geliştiremeyen ve okullarında başarılı olan öğrenciler tespit edilerek faaliyetlerle ödüllendiriliyorlar.
 
12 ÖĞRENCİ MAÇI İZLEDİ
Aynı zamanda diğer öğrencilere örnek teşkil etmesi için Birlikte Kaynaşma Projesi de sürdürülüyor. Yine okullarında başarılı olan, sosyal çevre faktörleri neticesinde isteklerini gerçekleştiremeyen gençlere, ?Polislik Mesleğini? tanıtılması da amaçlanıyor. ?Polis Amca Sevgisini? oluşturulması hedeflenen ?Polis Amcayla Haydi Maça? Projesinin ilk ayağı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Derslerinde başarılı olan öğrenciler Çocuk Şube Müdürü Süleyman Gökalp ve 3 polis memurun katılımıyla maça gitti. Proje kapsamında 12 öğrenci Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçını izledi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ