Polis Amcalar bilgilendirdi

Polis Amcalar bilgilendirdi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi tarafından Minik Kalpler Anaokulunda bilgilendirme eğitimi yapıldı.

ÇİKOLATA İKRAMI

Toplum Destekli Polis Şubesi polisleri tarafından Minik Kalpler Anaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen programla miniklere günlük hayatta karşılaşabilecekleri olumsuzluklar karşısında neler yapabileceklerine dair bir dizi görsel eğitim verildi. Miniklerin dikkatini çekmek için çikolata ikram eden polisler ekmeğimizi israf etmeme konusunda da kendilerini uyardılar.

DAVRANIŞ KAZANDIRMA EĞİTİMİ

Çizgi Film karakterleri ve ünlü simaların model olarak kullanıldığı slayt ve videolarla minik öğrencilere yabancılarla olan iletişimlerinin nasıl olması gerektiği, evde zil çaldığında büyüklerinin bilgisi dışında kapıyı açmamaları gerektiği, kapı ve pencereleri açık bırakmamaları gerektiği gibi konularda bilgiler verildi. Trafikte nasıl davranmaları gerektiği konusunda da bilgilendirilen Minik Kalpler Anaokulu Öğrencilerine ?polis amca? sevgisi kazanmaları ve polise olan güvenin artması için de eğlenceli bir ortamda kaynaşma sağlandı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti