Polis amcadan kardeş okula ziyaret

Polis amcadan kardeş okula ziyaret

Polis teşkilatının 167.yıl kutlama programları kapsamında Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve Mili Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ile birlikte kardeş okul Yavuz Selim ilköğretim Okulu?nu ziyaret ettiler.

ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Çocukların her zaman kendilerine yakın ilgi gösterdiğini ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Kadri Kartal, ?Biz Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 167. yılı etkinlikleri çerçevesinde bugün kardeş okulumuz olan Yavuz Selim ilköğretim Okulu?nu çocuklarımızla bir araya gelmeyi bir fırsat bildik. Zaten zaman zaman bu çocuklarımıza yönelik çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımızın güveni bizler için çok önemli? dedi.
 
HEDİYELER VERDİLER
Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışmalar ve projeler yürütüldüğünü belirten İl Mili Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ? Polislerimiz her zaman bizlerin yanında okul giriş çıkışlarımızda her zaman kontroller yapıyorlar. Her zaman birlikte çalışıyoruz, desteklerinden dolayı emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz.? dedi Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu Müdürü Rüştü Eroğlu ise emniyet müdürlüğünün kendilerini kardeş okul ettiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Program sonunda ise Emniyet Müdür Kadri Kartal okul öğrencilerine kitap ve anahtarlık hediye etti.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ