Polis ağabey şefkati

Polis ağabey şefkati

Kırıkkale?de Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği polisleri engelli çocukların karne sevincine ortak oldular. Polisler öğrencilere çeşitli hediyeler vererek pasta kestiler öğrencilerle duygularını paylaştılar.

 Engelli öğrencilerin karne sevincine ortak oldular

YAŞ PASTA KESTİLER
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Mehmet Işıtan Eğitim ve Uygulama okuluna giden Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri engelli öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Öğrencilerin karnesini dağıtan ekipler, çeşitli hediyelerle karne sevinci yaşayan engelli öğrencileri bir kez daha mutlu etti. Günün anısına ise öğrencilerle birlikte yaş pasta kesildi, hatıra fotoğrafları çekildi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Kentte birçok sosyal aktivitelere imza atan Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Adnan Kavak, amaçlarının engelli öğrencilerin karne sevincine ortak olmak istediklerini söyledi. Kavak, ?Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü olarak engelli kardeşlerimize çeşitli karne hediyesi sunduk ve akabinde yaş pasta kestik. Engelli kardeşlerimizin de toplumun bir parçası olduğunu, her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek adına bu tür faaliyetleri yapıyoruz? dedi. Öğrenci aileleri ise çok mutlu olduklarını ifade ederek Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerine teşekkür ettiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti