Polis teşkilatımızla gurur duyuyoruz

Polis teşkilatımızla gurur duyuyoruz

HİÇBİR FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMAYAN BİR TEŞKİLAT

Polis teşkilatımızla gurur duyuyoruz

Polis teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümünü münasebetiyle MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan bir mesaj yayınladı. Kaplan mesajında ?Hayatını ortaya koyarak vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden polislerimizin, Polis Haftası´nı ve Türk Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 172´inci yıldönümünü kutluyoruz? ifadelerine yer verdi.

HİÇBİR FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMAYAN BİR TEŞKİLAT

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Polis teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümünü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Tüm emniyet çalışanlarının ?Polis Haftası´nı kutlayan Kaplan yayınladığı mesajda, Türk Polisinin gücünü halktan ve kanunlardan aldığını belirterek, polislerin her zaman fedakârca çalıştıklarını söyledi. ?Aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı´nın 172. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası´nı kutluyorum? diyen Kaplan, emniyet mensuplarının ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan kişiler olduğunu ifade etti.

DEMOKRASİ HUZUR VE GÜVENE BAĞLIDIR

Kaplan, mesajında, ?Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükûnun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin görevleri arasındadır. Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür? ifadelerine yer verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ