Polis, devletimizin otoritesini sağlıyor

Polis, devletimizin otoritesini sağlıyor

172 YILDIR BAŞARILILAR

Polis, devletimizin otoritesini sağlıyor

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, toplumun huzuru, güvenliği ve refahı için gece gündüz çalışan emniyet güçlerinin önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

DEVLET OTORİTESİNİ TESİS EDİYOR

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle açıklama yaptı. Toplumun huzuru ve güveni için gece gündüz çalışan emniyet teşkilatının devletin omurgası olduğunu belirten Haktankaçmaz, ?Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız.?

172 YILDIR BAŞARILILAR

?Anayasa ve diğer ilgili yasalarla belirlenen bu görev ve sorumlulukları Devlet adına 172 yıldır başarıyla yerine getiren polisimiz, özverisi ve üstün görev anlayışı ile her yaştan ve her kesimden Türk insanının gönlünde taht kurmuş, onların desteğini ve güvenini kazanmıştır. Türk insanının polisine olan güveni ve desteği aynı zamanda Devletine olan güvenin ve desteğin bir ifadesidir.?

GÜVEN VE HUZUR VERİYOR

?İnanıyorum ki bu durumun bilinciyle hareket eden ve 172 yıldır bu güveni muhafaza eden Polis Teşkilatımız bundan sonra da bu güveni hiçbir zaman sarsmayacak ve daima güvene layık olacaktır. Bu düşüncelerle ilimizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ