Polis devletimizin güven ve teminatı

Polis devletimizin güven ve teminatı

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY YAYINLADIĞI MESAJLA POLİS HAFTASINI KUTLADI

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY YAYINLADIĞI MESAJLA POLİS HAFTASINI KUTLADI

Polis devletimizin güven ve teminatı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay polis teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı. Açıklamasında polis teşkilatının öneminin her geçen gün daha da iyi anlaşıldığını dile getiren Akçay, bütün emniyet teşkilatının bu anlamlı kuruluş haftasını kutladı.

ÖNEMİ HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ ANLAŞILIYOR

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay polis teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak kutlama mesajı yayınladı. Türk Polisinin devletin bütünlüğünün korunması, genel güvenliğinin sağlanması ve vatandaşlarımızın hak ve hürriyetlerinin korunmasını kendisine görev edinmiş 172 yıllık bir teşkilatın mensubu olduğunu ifade eden Akçay ?Bu son derece önemli ve köklü teşkilatın değeri yaşanan terör olayları ile bir kere daha ortaya çıkmıştır´ dedi. Açıklamasında polis teşkilatına yürüttükleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Akçay, ?Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için yeri geldiğinde hayatlarını hiçe sayarak görev yapan Emniyet Teşkilatı´nın tüm mensuplarının 172.´inci kuruluş yıldönümünü kutluyorum´ dedi.

MAZİSİ BAŞARILARLA DOLU

Suçun önlenmesini, hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı kendisine görev edinen polis teşkilatının he mensubunun bu şuurla görevlerini adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde gece gündüz yerine getirme gayreti içinde olduklarını belirten Akçay ?Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, ?Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır? sözünde belirtildiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Polis teşkilatımız, mesai kavramı tanımaksızın kamu düzenini sağlamak için var gücüyle çalışan yüksek eğitimli personeli ve başarılarla dolu mazisiyle ülkemizin köklü kurumlarından biridir. Onlar ülkemizin bölünmez bütünlüğünün vazgeçilmez birer parçalarıdır´ dedi.

HOŞGÖRÜ BE NEZAKET ÇERÇEVESİNDE

Açıklamasında vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için en değerli varlıkları olan canlarını dahi feda etmekten kaçınmayan aziz şehitleri rahmetle ve minnetle anan Akçay, ?Kahraman gazilerimizi şükranla anar, halen görevi başında olan polislerimize, özverili bir şekilde yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür ederim. Güvenlik hizmetlerinin etkin, hızlı ve başarılı bir biçimde, insan hakları ve demokrasi kültürüne uygun biçimde yürütülebilmesi, her şeyden önce halkın desteğini ve güvenini temin etmekle mümkündür. En gelişmiş teknolojiyi kullanarak, hoşgörü ve nezaket çerçevesinde sunulan asayiş ve emniyet hizmetlerinde polisimizin elde ettiği başarılar tüm dünyada örnek olarak gösterilmektedir´ dedi.

KARAKOL ADALETE AÇILAN KAPIDIR

Polis teşkilatının iç güvenliğin teminatı olduğunu belirten Akçay ?Polis teşkilatımız asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatlidir. Polis teşkilatımız kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapmıştır. Hükümetimiz polis teşkilatına her zaman gereken önemi vermiş onları her daim ülkenin bölünmez bütünlüğü için bir mihenk taşı olarak kabul etmiştir. Polis, devlet gücünün temsilcisi, karakol adalete açılan ilk kapıdır. Polise gösterilen saygı aynı zamanda devlete gösterilen saygının aynasıdır´ dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ