Podium büyük risk oluşturuyor

Podium büyük risk oluşturuyor

Vali Ali Kolat, yapımı 40 Milyon TL'yi bulan Podium AVM'ye gidişin sıkıntılı olduğunu söyledi. AVM'nin anayol üzerine kurulduğunu ve üst geçidin olmadığını hatırlatan Kolat, açıldığı günden bu yana AVM önünde 3 yaralamalı kaza olduğunu belirterek, Acilen

BÜYÜK RİSK OLUŞTURUYOR

Vali Ali Kolat, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u makamında ziyaret ederek, gündemle ilgili önemli açıklamada bulundu.

Kırıkkale’nin ilk AVM’si olma özelliğini taşıyan Podium AVM’yi geçtiğimiz gün gezdiğini belirten Kolat, merkezin iyi bir yatırım olduğunu ancak vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması gerektiğini söyledi. AVM’nin bulunduğu yerin konumunun hem sürücüler hem de vatandaşlar açısından büyük bir risk oluşturduğunu belirten Kolat, geçtiğimiz gün üç trafik kazasının olduğunu ve vatandaşların yaralandığını bildirdi.

 

KARAYOLLARI İZİN VERSİN

Vali Kolat vatandaşların can güvenliğinin korunması gerektiğini belirterek, “Belediyemiz, karayolları ve Valiliğimizle bu sorunu acilen çözmeliyiz. Orada yaşanabilecek bir ölümlü kazada hepimiz sorumlu oluruz. Hem sürücüler hem de vatandaşlar risk altında. AVM trafiği çok yavaşlatıyor” dedi. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise, yolun karayollarına ait olduğunu, ve müdahil olamadıklarını ifade etti. Karayollarının izin vermesi halinde, kendilerinin devreye girerek üst geçidi yapabileceklerini belirten Sungur, bu konuda çalışma yapmaya hazır olduklarını kaydetti.  



Sait
15.05.2014 13:34:01
Hay Allah razı olsun ya, sonunda bir basın kuruluşu bu durumu gündeme getirdi. Yahu bu üst geçiti avm yönetiminin ne yapıp edip gerekli izinleri çıkartıp avm açılmadan önce kendilerinin yaptırmaları lazımdı. İnsanlar oraya uçarak mı geçecek? Oraya toplu taşıma araçları ile yaya olarak gelenler karşıya geçmek için tırların otobüslerin hız kesmeden Kayseri yoluna doğru indiği yeri kullanmak zorundalar. Tam avmnin giriş kapısına denk gelecek şekilde otogar ile karşılıklı olmak üzere bir yaya üst geçidi yapılmalıdır.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ