PMYO’da mezuniyet töreni düzenlendi

PMYO’da mezuniyet töreni düzenlendi

Polis Akademisi Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu 19. Dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet dolayısıyla tören düzenlenirken 463 polis yemin ederek göreve başladı.

Polis Akademisi Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu 19. Dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet dolayısıyla tören düzenlenirken 463 polis yemin ederek göreve başladı.

463 YENİ POLİS MEZUN OLDU

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulunda 19.Dönem Mezuniyet töreni yapıldı. Düzenlenen törene Vali Vekili Sait Ahmet Kurnaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, diğer yetkililer ve mezuniyet sevinci yaşayan polislerin aileleri katıldı. Mezun olacak öğrencilerin yerlerini alması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Evren Yoğurtcu,  iki yıl önce ailelerinden teslim aldıkları bu gençleri, bugün emniyet mensubu olarak mezun etmekten dolayı duyduğu gururu ifade ederek,“  Bugün 463 genç meslektaşımızı, iki yıl süren zorlu ve yorucu bir eğitimin ardından uğurluyoruz. Genç meslektaşlarım yolunuz ve bahtınız açık olsun” ifadelerine yer verdi.

HEP BİRLİKTE YEMİN ETTİLER

Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet ve yemin törenine katılan Vali Vekili Kurnaz, okulu derece ile bitiren öğrencileri tebrik ederek, tüm öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi. Protokol konuşmalarının ardından, dönem birincisi yaş kütüğüne plaket çaktı. Tören, dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ve mezun olan öğrencilerin yemin etmesinin ardından sona erdi. Tören bitiminde mezun olan öğrenciler, şapkalarını havaya atarak kutlama yaptılar. Mezun olan öğrenciler mezuniyet sevincini aileleriyle paylaştı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız