PKK yandaşları da FETÖ´cüler gibi muameleye tabi tutulmalı

PKK yandaşları da FETÖ´cüler gibi muameleye tabi tutulmalı

MHP İL BAŞKANI BALOĞLU, TERÖRİSTLER ARASINDA AYRIM YAPILMAMASINI İSTEDİ

PKK yandaşları da FETÖ´cüler gibi muameleye tabi tutulmalı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, FETÖ´yle yapılan mücadelenin, FETÖ´cülere yönelik köklü, caydırıcı ve yıldırıcı tedbirlerin aynısının PKK´lılara da uygulanması gerektiğini söyledi.

PKK YANDAŞLARINA DA AYNI MUAMELE YAPILMALI

MHP İl Başkanı Baloğlu, OHAL kapsamında FETÖ´ye yönelik düzenlenen soruşturmaların ve uygulamaların PKK destekçilerine de uygulanması gerektiğini dile getirerek, "Kanun Hükmünde Kararnamelerde (KHK) FETÖ´den bahsedilmesi, diğerlerinin bu uygulamaya tabi olmayacağı anlamına gelmez. O bir dayanaktır. FETÖ´yle yapılan mücadelenin, FETÖ´cülere yönelik köklü, caydırıcı ve yıldırıcı tedbirlerin aynısının PKK´lılara da uygulanması gereklidir. Bunu istiyor ve bekliyoruz.?

SUÇ SUÇTUR

?Hakkari´de, Şırnak´ta, Diyarbakır´da, İstanbul´da patlayan bombalara Ankara´dan alkış tutan, İzmir´den tezahürat yapan, Mersin´den el sallayan terör yedeklerine, terörist sevicilere hak ettikleri dersi vermek hükümet ve devletin namus borcudur. KHK´lar, Anayasal düzene, devletin güvenliğine, terörle mücadele kanunu kapsamına giren tüm suçların hepsine de uygulanmalıdır."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız