Piyasada bayram canlılığı

Piyasada bayram canlılığı

PİYASALAR BİR ANDA CANLANDI

Piyasada bayram canlılığı

Ramazan bayramı dolayısıyla belediye tarafından tahsis edilen Hüseyin Kâhya Parkı çevresinde bayram pazarı kuruldu. İki günden bu yana vatandaşlar bayram alışverişini buradan yapmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Bu arada AVM ve büyük mağazalarda da yoğunluk yaşanıyor.

PİYASALAR BİR ANDA CANLANDI

Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye tarafından esnaflar için tahsis edilen Hüseyin Kâhya Parkı ve çevresinde bayram canlılığı yaşanıyor. Her sektörden esnafların tezgâh açtığı bölgede en çok şekerciler ve tuhafiyeciler rağbet görüyor. Özellikle orta gelirli ailelere hitap eden tezgâhların kurulduğu cadde dünden bu yana dolup dolup taşıyor. Bu arada büyük AVM ve mağazalarda da bayram hareketliliği yaşanıyor. Bayramın yaklaşmasıyla hazırlıklarına başlayan AVM ve diğer alışveriş merkezleri iki günden bu tarafa bayram alışverişi için çıkan vatandaşların akınına uğruyor.

ŞEKER VE TATLICILARIN BAYRAM MESAİSİ

Ramazan Bayramının kuşkusuz vazgeçilmezi tatlı siparişleri de verilmeye başladı. Kırıkkale merkezdeki pastanelerin yanı sıra Alışveriş Merkezleri de tatlı siparişi alıyor. Bu yıl Bayramda en çok tüketilen baklavanın kilosu 15 liradan başlıyor. Pastanelerde dünden bu yana tatlı siparişi ve çikolata şeker alışverişi yapanların yoğunluğu yaşanıyor. Bu arada ev temizliğini bitiren ailelerde ise ev tatlısı telaşesi yaşanıyor. Yetkililer ise özellikle Bayram trafiğine dikkat çekerek yola çıkacakların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyorlar. Bayram konusunda her türlü tedbirin alındığı bildirilen açıklamada yollarda trafik tedbirlerinin arttırıldığı merkezde ise asayiş ve diğer konularda önlemlerin alındığı belirtiliyor.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı