Piyade Er Onur, son yolculuğuna uğurlandı

Piyade Er Onur, son yolculuğuna uğurlandı

DAĞITIM İZNİ İÇİN AİLESİNİN YANINA GELMİŞTİ

DAĞITIM İZNİ İÇİN AİLESİNİN YANINA GELMİŞTİ

Piyade Er Onur, son yolculuğuna uğurlandı

Bahşili İlçesi Karaahmetli Köyü yakınlarındaki baraj gölünde boğularak yaşamını yitiren Piyade Er Onur Özyürek´in cenazesi düzenlenen törenle defnedildi. Törene Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ile il protokol üyeleri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DAĞITIM İZNİNE GELMİŞTİ

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugayı Komutanlığında acemi birliği eğitimini tamamlayan ve dağıtım izni için bulunduğu Kırıkkale´de, serinlemek için girdiği baraj gölünde boğularak vefat eden Özyürek için öğle vakti Bahşili İlçesi Hüseyin Onbaşı Camisinde askeri tören düzenlendi.

AİLE MEZARLIĞINDA DEFNEDİLDİ

Özyürek´in Türk bayrağına sarılı naaşı, kılınan cenaze namazının ardından askerler tarafından cenaze aracına taşınarak Bahşili İlçesindeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi toprağa verildi.

VALİ, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Cenaze töreninde Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar,  Özyürek ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Vali Haktankaçmaz, Özyürek ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama