?PİLOT KALE´M?den anlamlı ziyaret

?PİLOT KALE´M?den anlamlı ziyaret

EMNİYET TEŞKİLATI İÇ GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR

?PİLOT KALE´M?den anlamlı ziyaret

Kırıkkale Üniversitesi Tarih Bölümünde öğrenim gören bir grup öğrenci tarafından hazırlanarak yayımlanan Pilot Kale´m Dergisi yayın ve yönetim ekibi, İstanbul-Beşiktaş´ta meslektaşlarını teröre kurban veren Emniyet mensuplarını ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

YAHŞİHAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TAZİYE ZİYARETİ

İlk sayısıyla Kırıkkale Üniversitesinde olduğu kadar Kırıkkale´de yerelinde de büyük yankı uyandıran Pilot Kale´m Dergisi yönetici kadrosu Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Türk Polis Teşkilâtına yapılan hain saldırıyla ilgili taziyelerini sundu. Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkuş ile yapılan görüşmede Kırıkkale Üniversitesi ve çevresinde yapılan güvenlik önlemleriyle ilgili bilgi alan Pilot Kale´m Dergisi ekibi, Yahşihan İlçe Emniyetinde görevli tüm personele dergi hediye etti.

EMNİYET TEŞKİLATI İÇ GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Emniyet Teşkilatının iç güvenliğimizin teminatı olduğunu ifade eden Pilot Kale´m Dergisi İmtiyaz Sahibi Hakan Uğur, ?Emniyet Teşkilatımızı hedef alan saldırıların amacı bellidir ve doğrudan iç barışımızı hedef almaktadır. Biz Kırıkkale Üniversitesi gençleri olarak her türü terörist ve bölücü faaliyete karşı bilinçli tutumumuz sürdürmeye kararlıyız. Her biri bizim bir yakınımız olan Türk Polisi, nasıl ki bugüne kadar alnı açık başı dik vaziyette görevini sürdürmüşse bundan sonra da sürdüreceğine inancımız sonsuzdur. Çünkü onların en büyük destekçisi Yüce Türk Milletidir? dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ TÜM KURUMLARIYLA DİMDİK AYAKTADIR

Yapılan hain saldırıyı nefretle ve şiddetle kınadıklarını dile getiren Pilot Kale´m Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gülşah Bozkurt da, ?Haince, kalleşçe insanları sırtından vurmak ancak ve ancak karakteri, şerefi ve yüreği olmayan, insanlıktan nasibini almamış yaratıkların işidir. Yüce Türk Milleti ve onun kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm kurumlarıyla dimdik ayaktadır ve bu hainlere dersini verecek güçtedir. Şundan eminiz ki artık ?illallah´ deme noktasına geldik. Evinde kendisini bekleyen polislerimizin analarını, babalarını, eş ya da çocuklarını boynu bükük bırakan bu canilere lanet olsun. Allah´ım şehitlerimizin mekânını da cennet eylesin? diye konuştu.

KÜLTÜR-SANAT: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı