?Pilav Gününde? Buluşacaklar

?Pilav Gününde? Buluşacaklar

Kırıkkale İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin (KİMDER) geleneksel ?Pilav Günü? 01 Temmuz Pazar günü 10.00 -16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

PİKNİK CELAL BAYAR PARKINDA
Çeşitli mesleklere mensup çok sayıda mezunun yanı sıra ildeki esnaf ve bürokratların da yoğun katılımının beklendiği Pilav Günü için anılan tarihte saat 10.00?da Kırıkkale İmam Hatip Lisesi bahçesinden piknik alanı olarak belirlenen Celal Bayar Parkına hareket edilecek.

ANA TEMA TOPLUM VE YARDIMLAŞMA
Her yıl ayrı bir toplumsal olaya adanan pilav gününün bu yılki ana teması 2012 Yılında Toplum ve Yardımlaşma olarak belirlendi. Organize komitesinin belirttiğine göre geleneksel Pilav Gününe ilgi her yıl giderek artıyor. Etkinliğin amacını ?yıllar sonra mezun olan arkadaşlarla bir araya gelmek ve okul yıllarını yad etmek? olarak özetleyen yetkililer Kırıkkale İmam Hatip Lisesinden bugüne kadar yaklaşık 15 bin kişinin mezun olduğunu ifade ettiler.
ESKİ DOSTLUKLAR YENİDEN CANLANIYOR
Geçen yıl düzenlenen etkinliğe katılan mezunlar ise yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yasadıklarını,  30 yıl öncesinden başlayan dostlukların devam ettirilmesi bakımından bu etkinliğin önemine dikkat çektiler.
   
    
 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ