Peygamberimizin ahlakını örnek almalıyız

Peygamberimizin ahlakını örnek almalıyız

TÜRKAV Şube Başkanı Bülent Bozkurt, Peygamber Efendimizin hayatının herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Bozkurt, iyi bir insan olmak için Peygamber Efendimizin izinden gitmemiz gerektiğini bildirdi.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kırıkkale Şubesi tarafından organize edilen Kutlu doğum haftası sebebi ile peygambere mektuplar isimli yarışma düzenledi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler Kültür Merkezinde ödüllendirildi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen programın başında Kuran-ı Kerim okundu.  Peygamber Efendimizin hadisleri ve özlü sözleri slayt eşliğinde izleyenlere gösterildi. Programın açılış konuşmasını yapan TÜRKAV Şube Başkanı Bülent Bozkurt, Peygamber Efendimizin hayatının örnek alınması gerektiğini söyledi.

 

ONUR VE GURUR DUYUYORUZ

Bozkurt konuşmasının devamında  “Alemlerin Efendisi Peygamber Efendimizin hayatını anlatan bu programda herkes onun güzel ahlakını örnek almalıdır. Bugün burada çocuklarımızın başarılarını ödüllendiriyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Peygamber efendimize yazdıkları en güzel mektupları bizimle paylaşıyorlar. Burada ki aileler çok şanslı böyle tertemiz çocuklara sahipsiniz. Bu gece de bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

SİZLERLE BİR ARADA BULUNACAĞIZ

Bülent Bozkurt’un açıklamalarından sonra çocuklar 6’şarlı gruplar halinde sahneye çıkarak, tek tek ödüllendirildi. Çocuklara ödüllerini Kırıkkale Şube Başkanları ve Kırıkkale’li iş adamları verdi.   Program sonunda bir açıklama gerçekleştiren MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer “ Ben bu geceye katılan 7’den 70’şe herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse yıkamaz ve engelleyemez. Daha bir çok etkinlikte sizlerle bir arada bulunacağız.’’diye konuştu.

 

GENİŞ KATILIM

TÜRKAV Kırıkkale Şubesi tarafından organize edilen geceye katılım oldukça genişti. MHP Kırıkkale il Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Serkan Tunçbilek, Kırıkkale Türk Sağlık Sendikası şube Başkanı Şuayip Keskin, Türk Eğitim Sendikası Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, Belediye Başkan adayları, çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ