Peygamber Ocağında bereket vardır

Peygamber Ocağında bereket vardır

VALİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ İFTARINI ASKERLER VE ŞEHİT YAKINLARIYLA BİRLİKTE AÇTI

VALİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ İFTARINI ASKERLER VE ŞEHİT YAKINLARIYLA BİRLİKTE AÇTI

Peygamber Ocağında bereket vardır

Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, şehit aileleri, gaziler ve askerlerle yemek programında birlikte olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Haktankaçmaz, Peygamber ocağı olan asker ocağında manevi atmosferin çok güzel bir duygu ortamı yarattığını söyledi.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

Kırıkkale´de jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yılı etkinlikleri sırasında İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, şehit aileleri ve askerler birlikte iftar yaptı. Keskin Cezaevi Bölük Komutanlığı yemekhanesinde düzenlenen iftar programında konuşan,  Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, bugün şehit yakınları ve Mehmetçikle birlikte olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Askerlerle birlikte oruç açtıklarını belirten Vali Haktankaçmaz, ?Burası hem peygamber ocağı olması sebebiyle çok farklı bir atmosfer hem de şehit yakınlarımız, gazilerimizle bir arada olduğumuz için çok daha duygulu bir ortam. Ben bu vesileyle bir kez daha bütün şehitlerimizi, rahmetle, minnetle anıyorum. Hakkın rahmetine kavuşan gazilerimize şükranlar sunuyorum, aramızda olan gazilerimize sağlık sıhhat diliyorum.?

MİLLETİN EVLADI OLDULAR

?Burada vatani görevini yapan asker kardeşlerimiz, artık şehit anne babalarının, şehit yakınlarının çocukları, kardeşleri nasıl ki şehitlerimiz, şehit oldukları vakte kadar sadece annelerinin babalarının çocuklarıydı, sadece kardeşlerinin ağabeyi idi, küçük kardeşi idi. Ama şehit olduktan sonra milletin evladı oldu, gazi olduktan sonra milletin evladı oldu, kahramanı oldu. Burada da vatani görevini yapan, en kutsal görevini yapan, asker kardeşlerimizde sizlerin evlatları, çocuklarıdır. Ben onlara da hayırlı teskereler diliyorum, inşallah Allah birliğimizi, dirliğimizi daim kılsın. Aramızdaki bu muhabbet, bu aile sıcaklığı hiç kaybolmasın" dedi. İftar programına, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu katıldı.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü