Peygamber Efendimize komşu olacaklar

Peygamber Efendimize komşu olacaklar

KEDER VE MUTLULUKLARI PAYLAŞACAĞIZ

Peygamber efendimize komşu olacaklar

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, şehitliğin hem dinimizde hem de devletimizde en yüce makam olduğunu belirtti.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve dernek üyeleri İl Müftüsü olarak görevine başlayan Şahin Yıldırım makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından dernek faaliyetleri ve üyelerin İl Müftülüğünden olan talepleri dile getirildi. Şehit aileleri ve Gazi aileleri tarafından İl Müftüsü Şahin Yıldırım´a görevleri süresince başarılar dilendi. İl Müftüsü Şahin Yıldırım, şehitliğin hem dinimizde hem de devletimizde en yüce makam olduğunu belirtti.

KEDER VE MUTLULUKLARI PAYLAŞACAĞIZ

Yıldırım ?Yüce Dinimiz İslam ve Yüce Devletimiz tarafından Şehitliğin ve Gaziliğin en Yüce Makamlardan birisidir. Biz de İl Müftülüğü ve Şahsım olarak her fırsatta sizlerle bir ve beraber olacağız, sizlerin evladı ve kardeşi olarak keder ve mutluluklarınızı paylaşacağız? dedi. Düzenlenen ziyarette geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından alınan karar gereği 2008 -2017 tarihleri arası Hac görevlerini yerine getirebilmek için müracaat etmiş Hak Sahibi Şehit ve Gazi ailelerinin Hac için yapılması gereken iş ve işlemler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

SOHBET DÜZENLENECEK

Ayrıca İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen Din Görevlileri tarafından her hafta bir gün Bayanlara, bir gün erkeklere olmak üzere Dernek Hizmet Binasında İslam İlmihali hakkında üyelerle Dini sohbet düzenlenmesine, Şehit ve Gazi ailelerinin evlerinde de ziyaret edilmesine karar verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü