Petrol-İş, kadınları unutmadı

Petrol-İş, kadınları unutmadı

KADINLARA GEREKEN ÖNEMİ VERMELİYİZ

Petrol-İş, kadınları unutmadı

Petrol-İş Sendikasına bağlı TÜPRAŞ ve MKE Barut Fabrikasında çalışan kadın işçiler için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına etkinlik düzenlendi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte renkli görüntülerde yaşandı.

GÜNLERİNİ KUTLADILAR

Üyelerinin özlük haklarının korunmasına yönelik çalışma gerçekleştiren Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına önemli bir etkinliğe imza attı. TÜPRAŞ ve MKE Barut Fabrikasında çalışan kadın işçiler, TÜPRAŞ sosyal tesislerinde düzenlenen etkinlikle günlerini kutladı.

GEREKEN ÖNEMİ VERMELİYİZ

Kutlamaya TÜPRAŞ İşyeri İnsan Kaynakları müdürü Ali İner, Şube Başkan Yardımcıları Murat Kaya, Cevdet Karabıyık ve TÜPRAŞ işyeri ve Barut işyeri temsilcileri katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Sendika Başkanı Recep Sefer, ?8 Mart 1857 yılında ABD´de New York kentinde bir dokuma farikasında çalışan kadınların 8 saatlik işgünü talebiyle direniş sırasında eylem yaparken polis baskını sırasında yanarak ölen 129 kadın işçileri ve dün Türk Metal Sendikasının Kadınlar Gününü kutlamak için gelirken yaptıkları kazada ölen kadın işçileri anarak başladı? dedi.

DAHA ÇOK TEMSİL EDİLİYOR

Sefer, ?Daha sonra 8 Mart dünya kadınlar günün bir farkındalık günü olduğunu kadınların daha çok eşitlik özgürlük ve adalet taleplerinin gündeme getirildiği gün olduğunu belirtti. Demokrasinin olduğu ülkelerde kadın daha çok temsil ediliyor istihdam ve toplumsal yaşamda ve hayatın her alanında daha çok söz hakkı elde ediyor? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ