Personelimiz mağdur olmayacak

Personelimiz mağdur olmayacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı işçilerin ve memurların maaşlarını ödemeden içinin rahat etmeyeceğini ve finansal açıdan uzun vadede risk alınmasına rağmen kimsenin mağdur olmayacağını söyledi. Çalışanların evlerine ekmek götürmek zorunda olduğu

PERSONELİN MOTİVASYONU ARTTI

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Kırıkkale’nin tercihini yaptığını ve tarihin en büyük oyu ile kendisini Başkan seçtiğini belirten Saygılı, oy veren vermeyen herkese karşı sorumluluklarının olduğunu söyledi. Göreve başladığı ilk gün işçi ve memurların önceki dönem alacaklarını ve maaşlarını ödemek için çalıştıklarını belirten Saygılı, sonunda maaşların verildiğini ve personelin motivasyonunun arttığını bildirdi.

 

ÇALIŞANLAR EVİNE EKMEK GÖTÜRMEK ZORUNDADIR

Çalışanların evlerine ekmek götürmesi için maaşların gününde yatırılacağını belirten Saygılı, bunun için gece gündüz çalışacaklarını, uzun vadede finansal açıdan sıkıntıya girseler dahi personel maaşlarını birinci öncelik vereceklerini ifade etti.

Kademe, kademe ilerlediklerini ve kentin gelişimi için sabah 8 gece 12’ye kadar çalıştığını belirten Saygılı, halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ve görevini en iyi şekilde yapacağını kaydetti. Vatandaşların verdiği kutsal emaneti layıkıyla yerine getireceğini açıklayan Saygılı, vatandaşlar nezdinde hoş bir seda bırakmak istediğini belirtti.

 

KADEME, KADEME İLERLİYORUZ

Saygılı konuşmasının devamında, ‘‘Her şeyden önce personel ücretini ödeyeceğim.  Biz göreve geldiğimiz zaman bunu yaptık ve riske girerek yaptık. Uzun vadede risk alarak personelimizin maaşlarını ödedik.  Kademe, kademe ilerliyoruz ve personelin maaşlarını yatırarak motivasyonlarını arttırdık. İşçiler ve memurlar, evlerine ekmek götürmek zorundadır biz bunu iyi biliyoruz. Bir insan çamurlu yollardan evine gidebilir, ancak ekmek almadan eve gidemez. Bu çok büyük bir sorumluluktur ve insanları ailelerine karşı rencide eder’’

 

YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUM

‘‘Göreve geldiğimden bu yana uykum yok ve yoğun bir tempoda çalışıyorum.  Kırıkkale’ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağım demiştim. Bunu başarmak, kentimizi geliştirmek için çaba göstereceğiz. Sabah 8’de gelip akşama kadar burada Kırıkkale için çalışıyoruz. Bu görevlerin hepsi emanet, amacımız hoş bir seda bırakmak ve kentimize kayda değer yatırımlar ve çalışmalar yapmaktır. Vatandaşlarımızın verdiği kutsal emaneti layıkıyla taşıyıp kentimizi geliştireceğiz.’’ dedi.

 

 

 

BİRLİK VE BERABERLİK

İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin ise, kentte 50 binin üstünde emekli olduğunu hatırlattı. Keskin konuşmasının devamında, ‘‘Değerli Saygılı’ya iki şey söylemek istiyorum. İlki çok sağlıklı insanlara sevecen büyüğünü sayan, küçüğüne saygı gösteren bir Belediye Başkanı olmanızı talep ediyorum. Bu sizin asaletinizde olduğunuzu kesinlikle biliyorum. Her Belediye başkanımızla sorunlarımız oldu. Veli Korkmaz’a teşekkür ediyorum. Kırıkkale’ye iyi hizmetleri oldu, sizin de Kırıkkale’yi iyi hizmetler yapacağınıza eminim. Emekliler içinde projeler yaparak, 51 bin üyesi olan derneğimizi unutmayın ve bizlere destek olun” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ