Pelit´in minikleri izleyenleri büyüledi

Pelit´in minikleri izleyenleri büyüledi

AİLELERİ VE DAVETLİLER KATILDI

Pelit´in minikleri izleyenleri büyüledi

Kırıkkale´de faaliyet gösteren ?Pelit Kolej? Kırıkkale Kültür Merkezinde düzenledikleri yılsonu etkinliğiyle izleyenleri büyüledi. Minikler sergiledikleri oyunlarla izleyenlere muhteşem bir gün yaşattı.

AİLELERİ VE DAVETLİLER KATILDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Okul Müdürü Tuğba Çiğdem´in konuşması ile devam etti. Programda 5-6 yaş grubu kolej öğrencilerinden Ayşe Ceren ve Ömür´ün ?Hoş geldiniz? adlı şiiri dinleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Akabinde Program Çocuk Gelişimi Uzmanı ve Aile Terapisti Birsen Ballıktaş´ın konuşmalarıyla devam etti. Öğrencilerin sınıflarında yaptığı etkinlikler slayt gösterisi ile sunuldu, sunulan slayt aileler ve misafirler tarafından ilgiyle izlendi.

ATEŞ BÖCEĞİ OYUNU İLGİ ÇEKTİ  

Programda sahne olan Pelit Kreş 2-3 yaş grubu öğrencilerinin ?Ateş Böceği? ve ?Dik Dur Kardeşim? dansları,5-6 yaş grubu öğrencilerinin ?Modern Dans? gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı. Eğitim ve Öğretim yılı süresince olduğu gibi, yılsonu hazırlıklarını ve sahne gösterilerini neşeli bir şekilde yürüten Pelit Kolej öğrencileri yaptığı gösterilerle, söyledikleri şarkılarla, şiirlerle gönülleri fethetti. Geceye katılım sağlayan aileler bol bol fotoğraf ve video çekerek çocuklarının bu anlarını ölümsüzleştirerek, bu geceyi organize eden başta kurucu Şirin Bozdemir olmak üzere, bütün Pelit Kolej öğretmenlerine teşekkür etti.

Haber Merkezi



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı