Pekuz’dan İLKSAN ittifakına tepki!

Pekuz’dan İLKSAN ittifakına tepki!

Kırıkkale’de yapılan İLKSAN temsilci seçimlerinde 1 Türk Eğitim-Sen ve 1 Eğitim-Sen adayı İLKSAN delegesi olarak seçildi

Kırıkkale’de yapılan İLKSAN temsilci seçimlerinde 1 Türk Eğitim-Sen ve 1 Eğitim-Sen adayı İLKSAN delegesi olarak seçildi. Memur-Sen İl Temsilcisi Yasin Pekuz, seçimlerde Kamu-Sen ile KESK’in Memur-Sen’e karşı ittifak yaptığını ifade etti.

10 DELEGE KATILDI

Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen’den 5, Kamu-Sen’e bağlı Türk-Eğitim-Sen’den 4 ve KESK’e bağlı Eğitim-Sen’den 1 delegenin katıldığı İLKSAN temsilci seçimlerinde; Türk Eğitim-Sen ve Eğitim-Sen birer temsilci kazandılar. Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz, Kamu-Sen-KESK ittifakını gündeme getirdi.                                                

TÜRK EĞİTİM SEN ADAYI ÇEKİLDİ

Pekuz seçimlere ilişkin yaptığı açıklama da ‘Türk-Eğitim-Sen’den temsilci adayı olan Yusuf Yurduseven’in son dakikada adaylıktan çekilerek Eğitim-Sen adayını desteklemeleri neticesinde oylar eşit çıkmıştır.  Eğitim-Bir-Sen toplam 5 oy alırken, Türk-Eğitim-Sen ile Eğitim-Sen birlikteliği toplam 5 oy almış ve yapılan kura neticesinde 1 Türk Eğitim-Sen ve 1 Eğitim-Sen delegesi İLKSAN temsilcisi seçilmiştir” dedi.

BİRLİKTELİKLERİ HAYIRLI OLSUN

Pekuz ‘Davalarını terk etmeden ve duruşlarını bozmadan seçime giren Eğitim Bir-Sen delegelerimize, göstermiş oldukları onurlu, şerefli duruş ve ortaya koydukları irade için sonsuz teşekkürler ediyorum.  Seçim birlikteliği yaparak, ittifaka giren ve Eğitim Bir-Sen’e karşı birleşerek; yapılan kura sonucu birer temsilci çıkaran Türk-Eğitim-Sen ve Eğitim-Sen’i tebrik ediyor, beraberliklerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tarih davasını satanları değil, davası için hak yolunda dimdik duranları yazar” dedi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız