Peker, sendika yöneticileri ile görüştü

Peker, sendika yöneticileri ile görüştü

Kırıkkale İl milli Eğitimi Müdürü Mehmet Peker?in başkanlığında Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, Eğitim-Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin, Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Durak ?Eğitim Öğretimin yerel ba

BAŞARI DEVAM EDECEK

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Kırıkkale?ye özgü uygulanan projeler ve faaliyetler konusunda bilgi verdi. Akademik başarıyı artırmak için lokal bazda çalışmalar yapıldığını aynı zamanda tüm Kırıkkale?yi kapsayan çalışmalarında devam ettiğini ifade eden Peker, ?2011 yılında LYS sınavında MF, TM?de Türkiye 9. olunmuştur. İlköğretim 8.sınıfta 7 öğrencimiz tam puan alarak Türkiye 1. olmuşlardır. Bu başarıda bizi gururlandırmıştır ve devam edecektir? dedi.

 

BU BİR BAŞLANGIÇ OLSUN

Sendikal haklardan bahseden Eğitim-Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin, ?Eğitim Sendikalarının iki boyutu vardır. Eğitim ve özlük hakları açısından, bununda projelendirerek Eğitim açısından katkı sunmaya hazırız. Eğitimin yanında Eğitimcinin de sorunlarının çözümüne de katkı sunmalıyız. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği ve diyalog içinde olmak istiyoruz. Bu bir başlangıç olsun? diye konuştu.

 

OKUMA SAATİ

Türk Eğitim-Sen Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ertekin, Eğitim öğretimde başarının devam etmesi ve çalışanlarının rahat bir ortamda gerçekleşmesi için sorunlara çözüm getirilmesi gerektiğini savundu. Ertekin, ?Okuma saati uygulamasına devam edilmelidir? dedi. Eğitim Bir-Sen Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Durak, ?Daha önce konuşan arkadaşlar sorunları dillendirdiler. Bende böyle bir çalışmanın yapılıyor olması iyi bir başlangıç olup devam etmesi gerekir. Ayrıca değerler eğitimi noktasında çalışmalar yapıp, çocuklarımızı üretici konuma getirmeliyiz? şeklinde konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti