Peker, ?Çocuklarımıza destek olmalıyız?

Peker, ?Çocuklarımıza destek olmalıyız?

Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi`nde veli toplantısı yapıldı. Okulun konferans salonunda yapılan Veli toplantısına, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Şube Müdürü Bahattin Kapucu, Okul Müdürü Murat Özsoy, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve Ve

FEDAKAR DAVRANIN
Veliler tarafından büyük oranda katılım sağlanan toplantıda konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Peker, Velilerin çocukları için daha çok fedakarlıkta bulunmaları gerektiği söyledi. Peker, ``Çocuklarımıza anne baba olarak büyük emekler vermek suretiyle belirli noktaya kadar getiriyoruz. Ama bazen ihmal edip çocuklarımızın okulla ve diğer eğitim basamakları ile ilgili hedefleri bazen kaçırıyoruz. Bu nedenle çocuklarımızı okul hayatı ile okul dışında da takip altına alarak çocuklarımıza her konuda destek olmak zorundayız.? dedi.
 
E-OKUL KONTROLÜ YAPIN
 ?Çocuklarımızın başarılı olmaları için öğretmen, öğrenci ve Veli üçlüsünün büyük önemi vardır. Bu zincirin halkalarından biri koptuğu anda başarıyı da düşürmüş oluruz. Çocukların eğitimiyle yada okulla ilgili sorunların yaşanması durumunda her an bizlere ulaşabilirsiniz. Çocukların not ve diğer durumlarını evlerinizden e-okul sayesinde kontrol ederek bilgi sahibi olabilirsiniz. KPSS ve Üniversiteye yönelik olarak öğrencilerin daha kapsamlı ve bir program dahilinde çalışmaları sağlanmalı, ders ve rehber öğretmenlerinden sürekli destek alarak daha çok motivasyon oluşturulmalıdır`` dedi.
 
KILIK KIYAFET
Okul Müdürü Murat Özsoy, katılımlarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Peker ve Şube Müdürü Kapucu`ya teşekkür etti. Okul Müdürü Özsoy da yaptığı konuşmada, öğrencilerin evlerde daha rahat ders çalışmaları için uygun ortamların veliler tarafından hazırlanması gerektiğini, velilerin çocukların ders çalışma saatlerinde kitap okuyarak katılım sağlamaları gerektiğini vurguladı. Veli toplantısında öğrenci Velilerine ara karne verilerek, öğrencilerin devam devamsızlık durumları, disiplin durumları, kılık kıyafet ile daha birçok konular hakkında bilgi verilerek, öğrencilerin bu kurallara uymaları konusunda ailelerden destek istendi. Daha sonra sınıflara alınan öğrenci velilerine, öğretmenleri tarafından öğrencilerin not durumları hakkında bilgi verildi. Velilerin sınıf ve ders öğretmenleri ile ikili görüşmelerinin ardından veli toplantısı sona erdi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti