Peker ailesinin mutlu günü

Peker ailesinin mutlu günü

Kırıkkale eski Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker'in oğlu İhsan Peker, Şebnem Yapıcıoğlu ile hayatını düğün töreniyle birleştirdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kırıkkale eski Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker’in doktor olan oğlu İhsan, İzmir’de yaşayan Şebnem Yapıcıoğlu ömür boyu sürecek olan mutluluğa görkemli bir düğün töreni ile imza attılar. Çiftin Gazioğlu Bedirhan Dinlenme Tesislerinde yapılan düğün törenine Kırıkkale protokolünün önemli isimleri ve Milli Eğitim camiası katıldı.

PROTOKOL TAM KADRO

Çiftin nikahını Kırıkkale Belediyesi nikah memuru Osman Tonga kıydı. Nikah şahitliğini ise Vali Ali Kolat, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Saygılı, Isparta Barosu Avukatlarından Faik Yıldız ve Dr. Yaşar Peker yaptı. Geç saatlere kadar süren Şebnem ile İhsan Peker’in düğün törenlerinde davetliler bol bol eğlendi.

PEKER TEŞEKKÜR ETTİ

Saime-Mehmet Peker ile Servet-Talip Yapıcıoğlu çifti, evlatlarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan akraba ve dostlarına teşekkür ettiler. Mehmet Peker, “Çocuklarımızın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayanlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Unutamayacağımız bir düğün töreni oldu.Bu güzel günümüze katılan, telgraf ve çiçek gönderen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım