Pekdoğan sevgisi salona sığmadı

Pekdoğan sevgisi salona sığmadı

Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, tarafından düzenlenen Yüreğinle Gel” Konseri Başpınar Kapalı Spor Salonunda binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kırıkkale'nin en büyük salonunu hınca hınç dold

MİTİNG GİBİ KONSER

Kırıkkale’nin önemli mahalli sanatçılarının yanı sıra usta sanatçı şair Ahmet Şafak’ta sahne aldı. Kalabalığın salona sığmadığı miting gibi konserde konuşan MHP Adayı Pekdoğan görev yaptıkları dönemde hatalarından ders çıkardıklarını hatırlatarak “Gençler hata yapar, büyükler affeder. Bugün 80 yaşında nine gelip bize destek veriyorsa Kırıkkale bizi bağrına basmış demektir.” dedi.

DESTEK İSTEDİLER

Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı ve Belediye Başkanı Pekdoğan tarafından düzenlenen Yüreğinle Gel konserine binlerce Kırıkkaleli katıldı. Başpınar Kapalı Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran vatandaşlar sırasıyla sahne alan mahalli sanatçılar ile keyifli dakikalar yaşadı. Gecenin sonunda sahne alan usta sanatçı Ahmef Şafak ile salonda büyük bir coşku yaşanırken, Belediye Başkan Adayı Pekdoğan, sık sık tezahüratlara cevap verdi.

YÜREĞİNLE GEL

Pekdoğan’a büyük ilgi gösterilen gecede açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı İl Başkanı Serkan Tunçbilek, ülkücü camianın Pekdoğan’a destek verdiğini hatırlatarak ülkenin içinde bulunduğu kaos durumundan kurtulmasının MHP iktidarı ile mümkün olacağını hatırlattı.

Tunçbilek yerelde ise Kırıkkale’nin hizmete hasret bir zaman dilimi geçirdiğini, gerileme döneminden kurtulmak için seçilebilecek tek adayın Mustafa Pekdoğan olduğunu söyledi. Tunçbilek’in ardından konuşma yapan MYK Üyesi Halil Öztürk partilerine ve belediye başkan adayları Mustafa Pekdoğan’a gösterilen ilgi karşısında memnuniyetini gizleyemediğini belirterek katılım için teşekkür etti.  Düzenlenen konserde sırasıyla Behzat Kürkçü, Mehmet Erdurucan, Ersoy Savaş, Neşet Abalıoğlu sahne aldı. Birbirinden güzel parçaları ile salondakilere keyifli dakikalar yaşatan mahalli sanatçılar salonda coşkulu anların yaşanmasına sebep oldu.

EN İYİSİ PEKDOĞAN

Kırıkkale’nin önemli mahalli sanatçıarından olan Ersoy Savaş, Kırıkkale için en iyisinin Mustafa Pekdoğan yönetimi olduğunu, kendisinin gönlünde yatanın Mustafa Pekdoğan iktidarı olduğunu söyledi. ‘Yeniden Pekdoğan’ sloganı ile kendisinin her kulvarda MHP Adayı Pekdoğan’a destek verdiğini belirten Savaş, 30 Mart seçimlerinde kazananın Kırıkkale olması için vatandaşları Mustafa Pekdoğan’a desteğe davet etti. Kimi zaman hüzünlendiren kimi zaman ise neşelendiren eserleri ile salonda coşkuyla karşılanan Neşet Abalıoğlu ise desteklerinin her zaman Mustafa Pekdoğan’dan yana olduğunu söyledi.

 

EMEKLİYE ZULÜM

Mahalli sanatçıların performansları ile keyifli dakikalar geçiren binlerce Kırıkkaleli, sloganlar eşliğinde sık sık Belediye Başkan Adayı Pekdoğan’a destek verdi. Kalabalığın yoğun ilgili arasında kürsüye gelen ve seçim süreci hakkında konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Pekdoğan ‘Açılımın mimarı Beşir Atalay 10 yıldır bakan, ancak bir çivi dahi çakmadı. Osman Durmuş bey ise 2,5 yıl gibi kısa bir sürede hastane yaptı. Birisi hastaneye bakan, diğeri boşbakan” ifadelerinde bulundu. Şehir merkezinde hastane kalmadığını, tamamen ilçelere taşındığını belirten Pekdoğan Başpınar’da bir emeklinin hastalanması halinde yıllık zammını taksiye vererek hastaneye gideceğini, bu uygulamanın da hizmet olmadığını söyledi.

PROJELERİMİZLE GELİYORUZ

Pekdoğan,  kadınların gününü kutlayarak onların şehirde varlıklarını hissedebilmeleri ve kendilerini toplumun birer parçası gibi kabul ederek etkin rol almalarını destekleyecek nitelikte proje ve çalışmalara çok önem vereceklerini belirterek “Kadınlarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı ve engellilerimizi doğrudan ilgilendiren projelerimiz, tüm Kırıkkale halkını sevgi ve saygıyla kucaklayan siyasetimizin bir göstergesi olarak Belediye Başkanlığını kazandığımız gün hayata geçireceğimiz projelerin başında gelmektedir. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Analarımız, bacılarımız, evlerimizin temel direği eşlerimiz Türk insanının nezdinde çok kutsal, çok mümtaz bir yere sahiptir” dedi.

MORAL KAYNAĞI OLDU

Altgeçit Projeleri sayesinde şehrin güney mahallelerinin merkezden kopuk görüntüsünün ortadan kalkacağını belirten Pekdoğan, “Biz projelerimizle varız. Orijinal, bize ait projelerle. Kimseyle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Kırıkkale’miz. Kırıkkale için varız. Var olacağız. 30 Mart’ta da Kırıkkale için kazanmak zorundayız” dedi. Pekdoğan ayrıca salonu hınca hınç dolduran Kırıkkalelilerin kendisine olan desteğinin büyük bir moral kaynağı olduğunu hatırlatarak “Bizler dost meclisiyiz. Yağmur çamur demeden yüreğinizle geldiniz. Bizler belediye başkanı ile seçmenler değiliz. Bizler birer arkadaş, birer ağabeyiz. 30 Martta memleketin kaderini de birlikte belirleyeceğiz. Görev aldığımız dönemde yaptığımız hataları tekrarlamayacağız.” ifadelerinde bulundu.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız