Pekdoğan Sahaya İniyor

Pekdoğan Sahaya İniyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan yarın sahaya iniyor. Pekdoğan seçim çalışmalarını yürüteceği seçim bürosunun açılışını yapacak.

DAVETİYELİ AÇILIŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan yarın seçim bürosunun açılışını yapacak. Aday adaylığı sürecinden bu yana aktif bir şekilde çalışma yürüten Pekdoğan seçim bürosunun açılışında davetlilere hitaben birde konuşma yapacak. İstanbul Caddesi Hüseyin Kahya Parkı yanındaki büronun davetiyeli açılışına çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Klasik açılış programlarının aksine konukların davetiye ile davet edildiği açılış saat 14’00 da gerçekleşecek.

 

PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan seçim bürosunun açılışında merakla beklenen projelerini de açıklayacak. Gazetelerde yayınlanan ilanlarda sözü edilen konular üzerinde de durması beklenen Pekdoğan’ın ayrıca seçim süreciyle ilgili bilgi vermesi de bekleniyor. Çevre esnafların ve iş yerlerinin mağdur edilmemesi için kısa süreli gerçekleşmesi beklenen açılışa çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Açılışa il, ilçe ve diğer teşkilat yöneticileri ile diğer ilçe adayları ve teşkilat mensupları ile partililer davet edildi.   

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız