Pekdoğan, sağlık çalışanlarını unutmadı

Pekdoğan, sağlık çalışanlarını unutmadı

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı ve karanfil dağıttı.

HASTALARLA SOHBET ETTİ

Hastane yöneticileri tarafından karşılanan Pekdoğan, ilk olarak yenilenen acil servis birimini gezdi. Pekdoğan, tıp bayramı vesilesi ile sağlık çalışanları ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu söyledi. Pekdoğan ziyarette yaptığı konuşmada, “Arkadaşlarımızın hatırlarını sormak, gönüllerini almak onlarla beraber olduğumuzu bildirmek, bu mutlu günlerini paylaşmak, beraber yaşamak için bir aradayız. Hastanemizi ve insanların Kırıkkale’de ki sağlık imkanlarından en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için göreve hazır olan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın günlerini kutluyorum.

 

DOKTORLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 “Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından biri olan sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi, dünyanın en değerli varlığı olan insan ve onun sağlığının arz ettiği önem kuşkusuz her zaman birinci öncelik teşkil etmektedir. Bunun neticesinde tıp biliminin neferleri doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ülkemizin göz bebeği konumundadırlar. Gece gündüz, yağmur çamur demeden, bayram tatil bilmeden insan yaşamına saygı çerçevesinde büyük bir özveriyle sağlıklı bir toplumun oluşması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen tıp camiamıza da, bu gelişmelerle beraber göstermiş oldukları gayretleri için şükranlarımı sunuyorum.” 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız